fredag den 24. juni 2011

Børnebibel, Vandbakkelser og Is!

(sidenote: ser vi en rød tråd i titlerne på indlægne? Forslag modtages gerne i kommentarfeltet ;-))
Hej folkens!
3... 2... 1... Ready to go! Så er der lavet jordbærcreme til vandbakkelserne og jeg er klar til noget blogning mens der bliver spillet wii og læst historie i baggrunden.

Nu kan jeg virkelig ikke huske hvad jeg har skrevet til jer allerede, men jeg mener jeg luftede ideen om at tage til indkøbscenteret og købe en børnebibel - som sagt så gjort! Jeg rendte forvirret rundt i den gigantiske bogbutik halv 9 om aftenen et godt stykke tid, før jeg fik lokaliseret to hele hylder med forskellige børne bibler. Efter at have bladret det hele igennem fik jeg fundet en som ikke er for svær (vi har en 15 årig der læser på 2. klasses niveau og to der kun har snakket engelsk i en otte måneders tid) men som samtidig fortalte hele historien. F.eks. fandt jeg en der havde sat to sider af til hver historie - den fortalte om Jesus i templet og sluttede sådan ca. med "Og så sagde Maria: Der er han!" ikke noget om hvorfor han var i templet eller hvad han lavede... Så jeg synes ikke helt pointen kom med - anyways, jeg valgte en anden og slap med 100 kroner:

I love, love, love childrens bibles and now I got this one with pictures inside to read aloud :) You guys have sooo many awesome kids' bibles over here!

Ellers gik gårsdagens aften med at få hængt mine smykker op (ja de har så ikke været i brug siden jeg kom, fordi de lå i en stor rode bunke - nu har jeg løbt knappenåle så jeg er kørende ;-))

I got some pins so I could hang all my necklaces up, Lily kept on asking my why I had all thoses crosses... Sweet kid :-)

I dag var så "half day" i skolen, derfor skulle alle komme hjem et sted mellem 11 og halv 1. Jeg kastede mig derfor straks (ja okay, efter jeg stod op klokken ni, tullede lidt rundt, spiste morgenmad og så lidt tennis ;-))  over projekt: vandbakkelses bagning! Det er den ene ting som min mor aldrig har haft os med til i køkkenet mens vi var små, det var svært og alting foregik over et varmt komfur - af samme grunden ville jeg hellere gøre det uden børnene og så bare lade dem pynte den når de kom hjem :)

Når man bager vandbakkelser må ovnen ikke åbnes - bare lige en reminder til mig selv ;-) // You can't open the oven when you bake these - just a reminder for myself ;-)

En anden ting jeg lige fik bagt var kransekagerne;
Jeg brugte jeg ved ikke hvor længe på at forsøge at finde ud af hvorfor de gled sådan ud - da jeg så skrev opskriften ind her på siden gik det op for mig at jeg havde halveret mængden af marcipan i opskriften men ikke mængden af æggehvider - dårlig idé! // I found out why they kept on being sticky and stuff; I used half the amount of marzipan but the ehole amount of egg whites ;-) - Anywas! It so great having a whole family here who just love eating whatever I make - I get to bake everything! :-D

Både i går og i dag har jeg været begravet i farvet papir, farveblyanter, klistermærker og kuverter - den har stået på brev skrivning i vildskab! Jeg kom I mål:

Yosef og jeg CYKLEDE endda en tur på posthuset for at sende dem her til eftermiddags, blot for at finde ud af at det Canadiske postvæsen stadig strejker :-( Jeg stoppede alle brevene i tasken igen og vi gik ind ved siden af for os noget at drikke og en is, no way tager jeg en 6 km cykeltur i den her varme uden at få en is, jeg tror Yosef var glad for den løsning.. Hehe

No way would I want to take the bicykling trip without an ice cream halfway, when I have the chance - I don't think Yosef minded ;-) (And we didn't even get to mail the letters since the canadian post-guys still don't want to work :-( - but the ice cream was great!)

Stor-familie husmødre (mor!) tjek det ud!! 200 METER sølvpapir på én rulle! Wow! :) // 200 meter foil!!

Ellers har resten af dagen stået i vandbakkelsens og bogens tegn - har (selvfølgelig ikke fået taget noget billede af de awesome burgere vi fik til aftensmad (selvom brødet var underligt og jeg var den eneste der rigtig puttede salat og agurker og ting i dem ;-)) så dem kan I ikke engang se :) :
Så kan I godt komme hjem fra skole folkens - kagerne er klar!! // Okay guys, you can come home from school - the cakes are ready!! :

Det ligner et billedkunst projekt - men det er faktisk glasur til kagen (de har nogle VILDE frugtfarver herovre - jeg brugte ikke mere end to dråber til hver farve!) // It looks like an art projekt - but it's actually the icing for the cakes!

Meron og Lily dekorerer pigekagen // Meron and Lily is decorating the girl-cake

Og Yosef pynter drengekagen, han var sjovt nok meget mere grundig en pigerne ! ;-) // And Yosef is doing the boy-cake, funny enough he was way more careful than the girls about doing the "right" colors and stuff ! ;-)

Det færdige resultat! // The finished projekt!

Så skal den spises, der skulle naturligvis også skriges mens halsen(e) blev skåret over, men det er jo Debbie der har de billeder eftersom jeg skar ;-) // Eating time!, of cause we had to slid the throat, but Debbie has thouse pictures since I was the one with the knife ;-)

Jamen folkens - det var da vist det!
Nej vent, I skal høre en sød historie, de laver sådan nogle små "bøger" i skolen i børnehaveklassen hvor Lily og Meron går, de skriver små historier i dem. Lily tog hendes med hjem fra skole i går og hun havde skrevet noget i stil med (oversat fra børne-stavning):

(Der var en tegning til hver linje)
Meryam (Miriam) gave me a hat (Meryam (Miriam) gav mig en hat)
Me, Meron, Yosef and Kyra (Mig, Meron, Yosef og Kyra)
Meryam goes to sleep (Meryam går i seng)
Mom wake Meryam up! (Mor vækkede Meryam!)

Debbie og jeg havde det vildte grine flip over den sidste linje! HAHA :D

Men folkens - jeg vil se at få den jordbærcreme ud fra køleskabet og få lavet de "rigtige" vandbakkelse - præcis som mor Klit instruerede mig i at servere for Debbie og Daron inden hun smuttede til Italien ;-)

torsdag den 23. juni 2011

Marcipan, en MEGET stille dag og en tur på Taco Bell :)

Okay folkens - jeg har en læser med abstinenser fordi det har været ca. 24 timer siden jeg sidst opdaterede den her blog, så jeg må på'en igen :)

I dag skulle vi da prøve at lave hjemmelavet marcipan, Debbie var så flink at skaffe meget, meget fint hakkede mandler så alt jeg skulle gøre var at blande det med honning/sukker/flormelis og vand:

Eftersom jeg aldrig havde lavet det før og fandt 3 opskrifter på det besluttede jeg mig for at afprøve de tre forskellige (der så ud til at være tre typer, en med sukker, en med flourmelis og en med honning)(Debbie havde købt et helt kg mandler!! Wow, der var i hvert fald nok til mere end et kg marcipan.. Hehe) // I "had to" make all three different kind og marzipan since I had never done it before (and Debbie bought a whole kilo almonds!! Wow, we sure have enough for more than a kilo marcipan.. Hehe)

Kan man smage forskel på de tre slags? Ifølge mig; ja! (Og den med honning er bedst) ifølge Debbie: nej.. Hehe - hun var vist bare glad for at få rigtig marcipan (det har de ikke herovre åbenbart :-o) // Are you able to tasste the difference? If you ask me: yes! (and the honey one was the best) if you ask Debbie: no... hehe - I think she was just happy to get real marzipan (aparrently they don't have that over here :-o)

Ellers har vi holdt en "slapper dag", Debbie så tennis og jeg var en tur i centeret og lalle lidt rundt; jeg præsterede at få streget en ting fra min "skal prøves mens jeg er her - fordi jeg har læst om det i en bog" liste: Tace Bell:

Another of those "I read about it in a book - I have to try it!" things ;-)

Tjek det ud SIMON 5 tacos PLUS en cola for 7 dollars (40 kroner) :-D // Everything is cheap here!

Og ja - jeg er faktisk blevet temmelig god til at parkerer bilen :D // And yes, I'm actually getting pretty good at parking the car :D

Tjek det ud - selv navnet på provinsen er på to sprog ! // Even the province name is bilingual !

Jeg tænker vi har en familien skov som ville være temmelig jealous når jeg fortæller at dette koster ca 15 kroner pr glas ;-) // Some of my friends really like these - you can't get them in Denmark :)

Og ja - de havde så "1 dollar for en drink" dage på McD, hvilket betød jeg gav 5 kroner for min 0,8 liter cola light og 10 kroner for min snack-siza McFlurry Oreo og chokolade sauce :D

Ej folkens... Er ked af at min blog er så kedelig i dag - men seriøst, vi har bare lavet ingenting ;-) Jeg kan fortælle jer at jeg har planer om at støve en god børnebibel op som jeg kan læse for børnene (og mig selv - jeg ELSKER børne bibler!!) - måske jeg bare skulle tage og køre ind og købe den nu?! Klokken er jo kun halv otte.. Haha... Alt har bare åbent til minimun kl 22 her... :-) Kan man godt vænne sig til temmelig hurtigt!
Ellers kan jeg se at mine læser tal er faldet drastisk det sidste døgn (man skulle tro min familie er daffet til Italien) :-)

Anyways :) Blev ved med at smide kommentarer - det er for hyggeligt! :)

Peace, Love and Harmony! :D





onsdag den 22. juni 2011

Læssevis af Legekammerater, Picnic Pirokker og Wonderfull Wraps! :-)

Hej folkens :)
Og SÅ fik jeg tid til at opdaterer jer igen! Jeg sidder her i haven og nyder sommervejret sammen med 7 børn, en baby og en dame jeg lige har mødt (åbenbart mor til en af børnene og babyen), der er gang i festen, men de underholder jo hinanden så jeg sidder bare her og nyder solen og svarer på lidt forskellige spørgsmål om Danmark indimellem. :) - What a life! Tænk man får løn for det... Haha!
Lily og hendes veninde Ava :) (må være noget svensker i hendes blod!)

Skole picnic (bemærk pigen i rullestol, her har man ikke speciel skoler men integrere alle - selv Kyra der læser på 2. klasses niveau i 8.! - i den almindelige skole, det er for genialt! Men er for træt til at fortælle jer mere om det lige nu ;-))

Meron og Ava's lillesøster (Hayly eller sådan noget) laver "suppe" :)

Yosef kan hullahoppe - jeg kunne så ikke rigtig (de billeder skåner jeg jer for ;-))

Gyng-gang!

Yosef og hans ven Alex(ander) gør klar til vandkamp med den portugisiske vandhund... ;-)

Lily og Meron lavede kort til deres skolebus-chauffør Liona, noget i stil med "Thank you for driving me home everyday you will have a good summer! Love Meron"... Hehe :)

Jamen hvad har I misset siden sidst? Tjae, f.eks. det fact at min blog har et sted mellem 80 og 150 besøgende hver dag! Wow guys - tak! :)
Ud over det har vi naturligvis lavet en hel masse fis og ballede i dag var der familie-picnic på elementary school'en (som er Børnehaveklasse til 5. med i alt 550 børn i denne lille by). De ter noget de gør hvert år fordi de altid har tidligt fri om onsdagen (så lærerne kan komme på kursus og ting) så de får fri 10.45. Dette er den sidste onsdag inden deres 10 ugers lange sommerferie så der var picnic klokken 10.45 :-) I den anledning bagte jeg pirokker (boller fyldt med ost og skinke, som de kalder "fyldte pizzaer" eller sådan noget) sammen med børnene i går - det tog en tre timer (hertil kommer hævetiden) eftersom ingen af dem nogensinde havde bagt før, ingen havde brugt et rivejern og ingen havde skåret noget med en urtekniv! Jeg var i chok! Så efter masser af instuction (arg! læste lige det lidt igennem igen og så jeg har skrevet c i stedet for k - min danske sprog forvinder!! ;-)) og "Miriam - HELP!" lykkedes det:

Så er børnene ellers aktiveret (for ca. 30 sekunder inden en af dem skulle hjælpes) :)

Yosef har bl.a. lavet boller formet som en bamse, et juletræ og en wrap... :)

To der river ost på en gang - det kan godt være svært! ;)

Det færsige resultat - og vi er klar til picnic! (Hvor det skulle vise sig at vi endte med at dele med jeg-ved-ikke-hvor-mange-andre af Debbie og børnenes venner ;-))


Sidenote: Jeg blev lige sidetracket der og er først nu (21.29 ;-)) kommet til min computer igen - efter et kæmpe behov for sukker for omkring to timer siden inden der skulle ryddes op efter aftensmaden - men mere om det senere... He he!

Så vi smuttede til picnic i dag (og så en brandbil på vejen):

Nice - ikke? :)

Jeg er ved at blive temmelig træt så I får bare lige et tons billeder med lidt blandede kommentarer til fra picnicen :) :

Meron nyder sin Kool-aid (en anden ting jeg MÅ prøve mens jeg er her ;-)) - I baggrunden ses Shannon og hendes to piger (+ en ekstra, for mig, ubekendt ;-))

Meron er fotografen :)

Lily nyder hendes candyfloss i vildskab :)

Og her kommer vores "lunch-buddies" så... Lang historie kort, de havde ingen mad og vi havde rigeligt så de fik vores. Hende i den blå (mener hun hedder Andy eller noget i den stil) kommer åbenbart i samme kirke som mig, men var der ikke sidste gang. Det er hendes barnebarn hun sidder med (hendes søn blev får som 18 årig uden en hustru... De frarådede mig at gøre det samme), hende i den lyserøde er så Andys mor :)

Lily og Meron spiser is :) (som de så kalder Ice Cream Bars..)

Jeg er sikker på at jeg har skrevet kommentar til det her billede før - så hvis du ser to af det samme.. Sorry... ;-) Anyways, de har også speciel needs kids og udviklingshæmmede osv. på de almindelige skoler herovre - genialt koncept, som jeg er for træt til at fortælle dig om ;-)


Deres is-tingelinger som mere er noget kunstigt juice/saftevand ligende noget de har frosset ned... Skolen solgte 4 for en doller (5 kr) da de løb tør for is ;)

Debbie konstaterer at Lily kan passe den hat hun brugte som to årig og som nu har været på runde til 4 andre piger eller sådan noget ;-)

Se det er det jeg siger - just like a movie! Det er seriøst som at komme ind i en film, og her er skolebusserne så! :)



Det meste af eftermiddag er for mit vedkommende gået halvt med konfliktløsning og halvt med at bage wraps + tilbehør - hvilket alle, selvfølgelig, var yderst imponerede over. Yosef (som ikke er den der giver flest komplimenter) ytrede: "Mommy! This is the best supper EVER!!" ("Mor! Det her er den bedste aftensmad NOGENSINDE!!") Så lad os bare sige det var et hit hos alle :) :

"I'm your helper" - "You sure are", the kids are amazing at helping me out when I make something in the kitchen :)



Kyra fuldførere "Middel School" (6-8 klasse) i år og derfor havde 8. klasse en farvel dans så Debbie har tæsket ind og ud af hust hele dagen i et forsøg på at få styr på alting og få hende sikkert ud af døren:


Som I kan se lykkedes det!

Seriøst! Det har være SÅ varmt i dag - se selv på køleskabet:

(WAY to hot for me!! - Wonder why I keep on turning on the stove in this weather ;-))


Meron var ved at lære dansk i dag - hun kan synge de første to linjer (næsten) af Shu-Bi-Duas "Den røde tråd"... Det er SÅ genialt! :-)

(Meron singing along with the danish music! It was hillarious! :))

Okay folkens - jeg vil være den der er smuttet videre i mit liv (har vist en bog der skal læses osv. inden den står på hjemmelavet marcipan imorgen - tror jeg... Uh uh...)

tirsdag den 21. juni 2011

Overblikket :)

Hej igen :)
Nope - der er ikke sket en brik siden jeg skrev sidst (jeg skal til at læse "Chasing Harry Wiston" som er del nummer to i "The devil wears prada" (der kan man bare se hvad der rent faktisk eksisterer!)). Men Eva gjorde mig lige opmærksom på at jeg har glemt at give jer overblikket over denne hersens familie - åh nej altså! Jeg har tænkt på det SÅ mange gange, men bliver ved med at komme fra det :)
Så here you go:

Dette er lige familie billedet fra Jamica i April i får her :) :
Til højre har vi Daron, øhm ja... Han skulle efter Lilys formodning være 46 eller noget i den stil, han arbejder med at sælge varmeapperater (er det nødvændigt at sige at vi har det vaaarmt her i huset? Altid... :))
Næst efter ham har vi Meron, hun blev 6 i april og er adopteret sammen med hendes biologiske bror Yosef (9 år i september) fra Etiopien. De kom til Canada for 8 mdr. siden som om et par uger når det er Canada dag kommer de til at opleve den for første gang ligesom mig ;-) Meron og vores kræsenpot og er temmelig stille, hun forsøger stadig at lære at cykle uden støttehjul, men det fungerer ikke helt vildt godt. Hun er meget eftertænksom og minder faktisk en del om dig Mill... (for nogle år siden.. Ha!)
Yosef er vild med sport, al sport, uanset om det er på tvøet eller på fodboldbanen eller vejen udenfor. Derudover kunne han måske godt minde en del om mig, han eelsker at bestemme og rette på de andre (selvom jeg har en idé om at han er værre end mig(, jeg skylder skylden på kulturen i Etiopien...
Så har vi Kyra, hun er 15 og mentalt sat tilbage. Oven i hatten har hun også autisme, hun er flink som dagen er lang men kan til tider godt drive en på græsen til vanvid med hendes "Hvad skal du lave nu?" "hvor går du hen" og "hvorfor skal vi have aftensmad" ;-), hun elsker at hjælpe og selvom man skal tillægge temmelig meget ekstra tid til det man laver er det hyggeligt :)
Så kommer Lily, hun er også 6 år og adopteret fra Kina da hun var 9 mdr., hun blev efterladt dernede så hun har, i modsætning til Yosef og Meron, ingen familie et andet sted i verden som hun husker eller ved hvem er. De siger Lily er den generte men jeg har ikke set andet end knus og kram fra dag et af - så jeg ved ikke liiige hvad de mener ;-) Derudover er hun en af de personer der ikke vokset! Hendes gamacher er størrelse 2 år og de passer super når de skal være 3/4 længde - haha... Vi så familie-ferie billeder den anden dag og hun har haft den samme bikini på hvert år siden hun var 2 år gammel, hun kan stadig passe den men nu gider Debbie ikke kigge på den mere så den er røget ud - ha! :)
Sidst har vi Debbie som er et par år yngre end Daron, Debbie går hjemme men før Lily kom arbejde hun som indretningsarkitet (hvilket forklarer huset... ;-)) som I nok kommer til at finde ud af snart elsker, elsker, elsker hun tennis, og jeg citerer: "Tennis is my one obsession!" - ha! :) Hun bager aldrig - det er for besværligt.
Og så har vi også en hund, men den er underlig så den klarer I jer nok uden en beskrivelse af ;-)

Okidoki - jeg vil se at komme i gang med den bog der ;-)

Hyggehejsa :)

mandag den 20. juni 2011

En rørende historie, mor Klit's boller og et bal i billeder! :-)

Hej guys :)

Jeg vil gerne på forhånd undskylde for de 44 billeder dette indlæg kommer til at indeholde (ja, min computer kommer ved til at oploade billeder i 4 timer eller sådan noget - ha!), men seriøst - jeg har være til prom (skole-bal) i dag (eller i hvert fald stået udenfor og kigget!) vi snakker seriøs kulturel oplevelse her - det var som at være med i en af de der amerikanske tøsefilm vi ser, Camilla! :-D

Men først vil jeg gerne lige bevise overfor jer allesammen at jeg godt KAN være sund:



Jeg har lige spist denne skål med yougort (yieks! De har kun sådan noget sødet noget. Man kan åbenbart godt købe den anden slags, det skal jeg vist lige have Debbie til :)) Jeg kunne slet ikke få mig selv til at spise det med havregryn på, det var bare for sødt, så der røg vandmelon og ananas i og så var det mere frugtsalat agtigt (burde fortæller jer lidt om sødmen! :-))

Men før vi fortsætter med i dag må vi hellere spole tilbage og få jer catchet op på i går. Jeg tror ikke jeg har fortalt jer det, men Meron og Yosef (6 og 8 år, adopteret fra Etiopien for 8 mdr. siden) har 3 større søskende i Etiopien...
Inden jeg fortsætter vil jeg råde jer (mor, moster, mormor og Eva især!) til at finde lommetørklæderne frem.
Klar? Godt så :)
Deres mor døde for 3 år siden og faren døde for 5 år siden, så deres onkel tog dem alle fem til sig, men han havde i forvejen 8 børn + tre bedsteforældre og en kone i huset så der var simpelthen ikke mad nok til dem allesammen og han måtte med stor sorg aflevere Meron og Yosef på et af de offentlige børnehjem. Lang historie kort tog det over 8 mdr. fra Debbie og Daron officielt blev forældre til dem og til de fik visane på plads så de kunne komme til Canada. Nu er de her, og deres søskende (som de ikke har set i to år) er i Etiopien. Der er billeder af dem (og deres afdøde forældre) mange steder i huset, de er en del af familie billederne der står rundt omkring.
Anyways, Meron havde ingen idé om hvad hun skulle ønske sig til hendes fødselsdag: "Mommy, I have everything!" (Mor, jeg har jo alting!) så Debbie sagde hun kunne ønske sig penge og donere dem til nogen der ikke havde det så godt som hende. Men inden hun havde snakket færdig kom hun i tanke om Merons egne søskende. Det endte med at Meron (og nu også de tre andre børn her) kom frem til at hun kun ville ønske sig penge til sin fødselsdag og så ville hun købe ting (første prioritet? Pyjamaser!) og sende ned til hendes søskende i Etiopien. Som sagt så gjort og i går vendte hele familien snuden mod "Søstrene Grene" og købte forskellige ting Meron synes de skulle have!:




Som sagt var det hun helst ville sende dem, pyjamaser - de har jo kun et sæt tøj der og jeg har aldrig ste et barn så glad for sin pyjamas som Meron er for de 10 hun har (hun skifter dem seriøst flere gange inden hun går i seng) - så det skulle de have!



Efter aftensmaden stod den på kollektiv cykeltur (omtrent 300 meter for pigerne, Yosef og jeg var på rulleskøjter og tog en lidt længere tur)

Jeg fik hilst på en del af naboerne og genboen tilbød mig ovenikøbet at låne hendes cykel + hjelm resten af sommeren (jeg siger jer jo folk er venlige her!) så det sagde Debbie mange tak til på mine vegne - haha :)


Det her er lidt morsomt, vi har fuldt stop midt på vejen!


Og "Daddy" og hunni skulle naturligvis også med en tur ud og cykle ;-)

OKAY FOLKENS!! Vi tager lige et spring frem til i dag - puha, jeg er allerede forpustet ;-)

I dag var der absolut intet på mit program (gab!) så jeg besluttede mig for at bage boller - de har aldrig fået nybagt brød, hvilket jo burde være forbudt! Efter en tur i diverse butikker efter frisk gær (vi fandt intet, selvom bageren i supermarkedet afslørede at de havde det, men ikke måtte sælge det (jeg overtaler dem til at give det til mig en dag!!, seriøst, de kan da ikke bare beholde det for dem selv!)) købte vi noget tørgær og smuttede hjemaf :)
En af mine facebook venner havde været så flink at sende mig et link til hvordan man bruger tør-gær så jeg var godtkørende og resultatet blev super med både almindelige og rosin boller:




Det her er så skuffen under ovnen - det er en varmeskuffe så bollerne hæver hurtigt (hun bruger den naturligvis aldrig :-o ) ;-)

Under megen "wow", "that's amazing", "this is delicious" og "this is GREAT!!" fra Debbie på den anden side af bordet blev bollerne færdigbagt (og jeg har seriøst overhørt hende fortælle både hendes nabo, mor og Daron højtlydt om hvor overdrevet vildt og fantastiske de var - haha!!)
Sidenote: opskriften på mor Klits boller ligger herinde under fanen "opskrifter/recipies"

Børnene var vilde med bollerne, selv Meron (som er vores kræsenpot):



Og så er tennissæsonen startet, Daron siger at vi ved hvor vi har Debbie henne de næste 2½ uge:


(If you read this Debbie; I'm (kind of) sorry I'm making fun of you - but this is hilarious!! :-))
Jups... Hun optager seriøst alle kampene så hun kan se dem i løbet af dagen (der kommer 8 timer om dagen + det løse, jeg er i chok!)


Det skilt de har sat op ved huset for at få folk til at være opmærksomme på Kyra - det virker ikke! Forresten glemte jeg at fortælle jer at jeg havde fornøjelsen af at se en døv-stum lovsynge i kirken i søndags - på tegnsprog! Det var virkelig fedt! :-)

Vi har også lavet modellervoks i dag - det er så det sjove, Debbie laver hendes egen mysli og sit eget moddelervoks, men hun bager ikke hendes eget brød - det er for besværligt ;-)



TJEK DET UD:

Kong Julian var også med!!! :D

Og her følger så billedserien fra aftenens prom-parade (det mindede mest om oscars eller sådan noget ;-):




Politi folk og hotel-medarbejder var der nok af allesteder





Og jeg fik set min første Canadiske politibil ;-)







Lille Meron blev træt da klokken nærmede sig 8...  (og os der troede at det var Yosef der ville finde det kedeligt..) Haha

Butterflyen matcher bilen! ;-) Vi fortalte Yosef at det var ham om nogle år ;-)



Hende har var så sjov! Hun vinkede som om hun var royal ;-)







Åh Camilla, du vil elske den her kjole ligeså meget som Lily gjorde :-) Debbie sagde hun skulle have medbragt hendes visitkort så hun kunne give dem til de piger hvis kjoler ville passe godt til hendes om 5-10 år når det er deres tur - hun mente hun kunne spare nogle lån i huset på den måde - HA! :)



Lilla var bare det vildeste hit!


Debbie morede sig super meget over ham her med sin kasket på, og morede sig endnu mere da jeg sagde det kunne have været dig Simon - hvis kasketten var pæn nok og matchede! ;-)


Der var MANGE mennesker!


Jeg undrede mig lidt (meget) over hvorfor en restaurent vil have 24 timers åbent...


"All day breakfast" (morgenmad hele dagen) - det skulle så vise sig at de med morgenmad mener supper og diverse - yuck!


Og alting er på fransk og engelsk :)

Okay folkens - jeg er ved at have droppet mit sundheds projekt og overvejer stærkt en pepsi max og nogle oreos mens de har billeder loader :-O (Jeg er lige pt. kommet til det med bollerne på... Gaab! Håber virkelig I nyder dem (Camilla!))

Men når det så er sagt så vil jeg "disse jer" og finde min bog (læser stadig Cherokee Rose, hvilket jeg har gjort siden jeg kom (læs: jeg er begyndt at få et liv, mindre tid til at læse ;-)) og den SKAL altså læses færdig i dag ;-)

Knus og kram og hvad ved jer til jer allesammen ;-)

Hehe :)