lørdag den 21. maj 2011

eBøger, kage og huskelister - en lille update herfra :)

Hej allesammen :)

Jeg tænker det er ved at være på tide med et nyt indlæg, men jeg har haft en lang dag, så inden jeg kommer for godt i gang vil jeg gerne lige understrege at jeg ikke tager ansvar for eventuel forvirring der måtte opstå af at læse dette blogindlæg! Sorry guys ;-)

Med det ude af verden så har jeg lige en anden ting som er vigtig at få med inden jeg kan komme i gang med det der egentligt er relevant for denne blog - klar til en chokerende og faktisk ret forfærdelig nyhed? Jeg har købt mit livs første eBog - altså betalt 5.74 $ for den!! Puha, det går helt ondt i mit papir-bogs-elskende hjerte! Men hvad skal man gøre? Det var en 50-siders novelle som min pt. ynglingsforfatter Erynn Mangum havde besluttet sig for kun at udgive på eBog - åh suk!
Men det værste er nok at jeg har på fornemmelsen at jeg bliver glad for det, altså at læse eBøger. Min kære moder konstaterede så "men så er der jo ikke noget galt"... Men jo - for jeg har ikke lyst til at stoppe med at læse papirs-bøger. Okay. Jeg tror godt vi allesammen kan høre at jeg ikke er særlig god til forandringer!

Men seriøst? Der går ikke mange år inden vi ikke kan købe almindelige bøger mere - SUK!

Okay så Miriam, nok vrøvl om det for i dag (især fordi jeg har rendt rundt og sukket over det til min familie i to dage nu).

På en anden note (øhm... Det kan man så ikke sige på dansk.. ;-)) så kom jeg helt til at smile igår da jeg vågnede til en skype-besked (tidsforskel, siger jeg jer bare!) fra Canada, der oplyste mig om at deres søn havde erklæret at siden jeg tog hjem en uge før hans ni-års fødselsdag så måtte de nødvendigvis flytte festen til inden jeg rejste. Jeg kunne ikke undgå det - jeg smilte. Meget.

Ellers har der været stiftende generalforsamling i foreningen Life her i hjemmet i dag (det har min mor skrevet mere om her) derfor er det meste af dagen gået med kagespisning og gennemgang af vedtægter:


Jeps, smukt ser det ud, ville ønske jeg kunne tage noget af æren, men jeg var en tur i Aalborg for at købe en 2 TB harddisk så jeg kan ligge en farlig masse film ind inden jeg smutter til Canada, en ny ting jeg har lært og det er da ovenud genialt! Her har jeg lidt nemmere ved at overgive mig til det nye, selvom jeg må indrømme at det gør mig lidt vemodig ikke at putte en dvd i drevet når jeg skal se en film. Jeg er underlig, I know!


Jeg fik også lige chancen for at hygge med skønne lille Daniel og hans tvillingesøster Victoria, som præsterede at være de yngste deltagere til stiftelsen af LIFE! Way to go der venner :-) (bemærk Pepsi Max'en! - den dreng har stil :))

En anden ting (og det sidste af denne lange omgang rabling for i dag) jeg er gået i gang med er min "to-do-before-and-after" liste som stille og roligt gror, foreløbig kun med et par enkelte ting på. Jeg skal lige have lavet en anden med alt det der skal købes før og efter afrejse.
Og grunden til lister om sådanne helt basale lister? tjae... Måske er jeg ved at blive civil-betjent (læs: senil dement) før tid... Uanset hvad så er lister gode at have! Rigtig gode!

JEG SKAL TIL CANADA!! Og jeg kan slet ikke fatte det - jeg kigger på min billet jeg fik på PDF fil i onsdags, flere gange om dagen, bare for at se om jeg kan få det ind på lystavlen!

Det var alt for nu - håber du nyder denne skønne aften!

P.s. Jeg skal til Canada!!!

onsdag den 18. maj 2011

Og turen går tiiiiillllll [trommevirvel!]: Canada!!

Hej folkens.

I know, I know, I know... Jeg er en milliard lysår bagud med at opdaterer jer (eller næsten i hvert fald..) jeg beklager meget! Sagen er den at den kære familien Thomas (ja det er et efternavn derovre) endelig skrev til mig igår eftermiddags at de super gerne ville have at jeg kom, YAY! siger jeg bare :-)
Det er så godtnok kun for sommeren (til slutningen af september) men nu må vi se hvad der sker - det bliver super spændende og jeg ved lige så lidt som dig hvor jeg er og hvad jeg laver i oktober - liidt en uhyggelig tanke, men kun lidt ! :)

Jeg ville fortælle jer en farlig masse om familien, men det er ligesom deres liv, så jeg venter lige på at høre hvad de synes om at jeg skriver blog - om dem ;-) Det er vel fair nok.

Så der blev jo lige pludselig endnu en grund til at fejre dagen i går, oprindeligt havde jeg bestemt at dagen skulle indeholde både Pepsi Max og lagkage! Ikke fordi det var Norges nationaldag, men fordi Baby Emily (gad vide om hun skal hedde "baby" for evigt eller hvad ;-)) som er en af de to skønne  piger jeg sponsorere i Uganda (det kunne ikke rigtig være anderledes efter alle de timer jeg brugte sammen med hende da jeg var volontør for et år siden). Anyways, hun fyldte et år i går så den måtte nødvændigvis stå på lagkage.
Først skulle de hjemmelavede bunde bages, som på trods af at jeg fik et æg for lidt i (det er ikke sådan når ens hovede er rejst til Canada mens ens mor insturerer en i at opskriften skal ændres lidt) smagte ganske glimrende..


Og naturlivis måtte vi lige have et et-tal med. Min kære lillesøster brillianterede med en fantastisk udtalelse i den forbindelse. De sad og så Linje tre, hvilket for de to yngste var første gang, inde i stuen da jeg kom ind med lagkagen. Lidt efter da hun skal til at skære spørger hun hvorfor der er et ettal på kagen. Jeg fortæller hende at det er fordi Emily fylder et år, hvor til hun tørt konstaterer "nå, jeg troede det var fordi det var første gang vi så Linje 3" :D Det er vist ikke nødvendigt at fortælle at mor og jeg var helt flade af grin.




Hvad der imidlertidig var sket lidt tidlere på dagen var at jeg var kommet til at gå forbi Frellsens chokolade på tom mave (gør aldrig det!), det er temmelig svært at undgå i City Syd efter som man skal forbi den for at komme ned til sandwich baren. Men jeg holdte ud og nøjedes med at snakke om hvor gode flødebollerne så ud. Min kære moder foreslog så at man da bare kunne lave sine egne, og som sagt så gjort (nu var der jo også to ting der skulle fejres så det manglede vel bare! :)).

Så jeg måtte hjem og i gang med at undersøge opskrifter på flødeboller, heldigvis var alt vi manglede noget overtrækschokolade så det var hurtigt klaret.

Dette var mit mål - det var også der jeg havde opskriften fra :)

Og nu kan du så se hvorfor det normalt ikke er mig der laver pille-nulle arbejdet her i huset:
Det skal dog siges at de blev væsenligt pænere efter jeg kørte ind og købte en bagepensel i stedet for at prøve at dyppe dem i chokoladen :)


Okay, jeg vil komme videre så jeg kan blive klar til afrejse den 15. juni! Uuuuh det er lige om lidt altså!! :)

Mit næste punkt på programmet er problem løsning: tre en halv måned, en kuffet med 23 kg... Hmm! :)