tirsdag den 10. maj 2011

Fra Engeland til Skot- øhm... Canada!

Hej folkens!

Jeg lovede jer jo sådan set en update på min søgen efter den rette familie - og sikke et arbejde. Godt at vide at den der søger finder ;-)

Anyways... (og ja, jeg ved godt det staves uden 's' men det lyder bare sjovere med :-)) Jeg fik en mail sent i går aftes fra England, efter en lang debat frem og tilbage med dem selv og hinanden havde de besluttet sig for en af de andre piger. Fair nok! Så skal jeg bare have fundet nogle andre.

Og her har jeg så været så heldig at der lå en mail til mig i forgårs fra en familie på 6 i Canada. De har for nyligt adopteret to børn fra Etiopien og stoppede deres søgen da de så mit profil billede af mig og en af de afrikanske børn (Tak til Kato for at modellere en snobrødsbagning med mig :-)).
Desværre kiggede de kun efter en til at hjælpe dem sommeren over, eftersom moderen er hjemmegående. Efter lidt skriven frem og tilbage kom jeg på den idé at jeg tog sommeren på fuldtid hos dem og så deltid i løbet af skoleåret sideløbende med nogle kurser på det lokale universitet (bonus ang. min fremtidige uddannelse).
Det synes hun var en vældig god idé, men kom med endnu en god idé. Deres ælste (og eneste biologiske) datter har autisme og er mentalt sat tilbage, hun skal starte med sådan et nyt program til sommer hvor hun får brug for seks personer der er anset til at hjælpe hende med at lære at omgåes og stole på forskellige mennesker. Måske det var noget for mig at være en af dem?

Jeg må sige jeg lige måtte stoppe og læse det en ekstra gang, men det lyder som en ovenud genial løsning hvis du spørger mig (og kigger på den egoistiske side af sagen lidt), jeg bliver en del af en familie som bor seks timers kørsel fra den skole jeg gerne vil gå på næste sommer, jeg får erfaring med børn med specielle behov (husk at de ting du har gjort tæller højere end dine karakterer i USA) og så får jeg mulighed for at kickstarte på nogle forskellige "engelsk-talende-fag" samtidig med at mit "kulturchok" mindskes... Win-win siger jeg dig bare!

Så nu må vi se hvor det ender hende af - stay tuned! :-)