torsdag den 25. august 2011

En hel masse billeder fra Montréal :)

Hej folkens.

Jeg gider faktisk ikke rigtig skrive blog for tiden - trist for jer! Men det går nok eftersom der ikke er så mange der følger med mere anyways, så her får I lige en stak billeder fra Montreal i stedet :)

Så skulle der shoppes efterårs-tøj til ungerne - "Mor må vi få den her tyl-nederdel med de der guld-glimmer gamacher til? Pleeeease?"
Laaang kø til H&M's prøverum

"Miriam - kan du ikke holde mit tøj? Det er så tungt!" Ja det tror da jeg med de stakke Debbie og Nanna havde fundet til dem ;-)


En meget farverig butik som hævdede at alt deres tøj blev lavet i New York dowtown... Hmm... ;-)

Fodbold med børnenes tante (16 år) som spiller på højt niveau, lige noget Yosef kunne lide. Og god beskæftigelse for os mens vi ventede på at vores værter kom i gang med at lave aftensmaden

En fin kjole jeg har købt mig :)

Tak til H&M

En af dagene blev det lige til en reflektiv bustur (det var for varmt at gå) frem og tilbage langs vandet. :)

Smukt var det!

ØJEBLIKSBILLEDE!!

Dagens snack - Quebec'siske jordbær ;-)

Jeg eeelsker Metroen!

Så skal der sorterers affald, men hvordan i alverden forventer de at jeg skal finde den rigtige spand når jeg ikke kan fransk og de nægter at putte skilte på engelsk? Helt ærligt - få jer et liv folkens! ;-)

Canadisk produceret vand - det var da heldigt eftersom de sidder på 1/4 af verdens kildevand eller noget i den stil, det ville da være en skam hvios de importerede det ;)

Den smarte skærm der fortalte mig hvornår metroen kom :)

Jeg tror man skulle tænkte på "picnic" når man læste navnet på denne restaurant, det var nu ikke helt den effekt den havde på mig, jeg flækkede af grin midt i det hele ;-)

Og valgte at gå ovenpå og finde en thai-fast-food ting-ie og få noget mad :)

Müslibarer på tilbud :)

Jeg formåede også at komme hjem med en manuel foodprocessor - farmor, du må være SÅ stolt! ;-)

Indkøbet fra den kristne bogbutik i Montreal (havde troet de ville have et større udvalg end den i Fredericton, men nej)

Hoodies til Broder Sim

En til

Mit første forsøg på at skrive dette indlæg ;)

Pizza-aften (sidenote: jeg fik en thai-pizza med peanut sauce o.l. Yummi!!) mens de "små" var på sleepover hos fætter Grayson.

Chokoladebar indbagt i pizzadej med is til - uuuhhm :)

Lidt tid til at lege turist blev der også da jeg tog op for at se en gigantisk katolsk kirke som startede som et lille kapel for 100 år siden.


Bedetrinnene

Udsigten

Jeg prøvede at finde de hundredvis af krykker som Nanna fortale mig hang et sted (det lykkedes ikke) det var krykker fra alle de mennesker der var blevet helbredt der gennem årene.






Jordbær-yogurt-is med friske jordbær - uuuhm! Det eneste rigtige når det er så varmt!

En fuldvoksen mand i bussen som spillede Pokémon på hans DS! Den gamle udgave!!

Så er jeg ved at være klar til at se musical onsdag aften!

Havde min trøje i denne pose og så noget sjovt... (googlede det lige og har lært at: Forever 21 has received attention in the media[5] for printing "John 3:16" on the bottom of their trademark yellow bags. A Spokeswoman from Forever 21's LA headquarters said the Biblical quote is a "demonstration of the owners' faith.")

Centeret under jorden, som mere mindede om en by!

Aftensmaden (hvem skulle have troet at jeg frivilligt ville vælge en spinat-oste-tærte-ting men hold op hvor var den god!!)

Min nabo hvor jeg spiste :)

"Himlen" over springvandet :)


Mit første (og eneste) forsøg med en cola uden koffein, den smagte forfærdeligt!!

SÅ spændende!!



Min udsigt var ikke ligefrem den bedste, men siden jeg i forvejen betalte 380 kroner besluttede jeg mig for at det måtte være fint nok! ;-)


Jeg så denne video inden jeg tog derind, og troede at de havde manipuleret med den eller sådan noget, men nej, det så præcis ligesådan ud - enormt facinerende!!!


Så skal der bages pizza med jordens mindste Kitchem Aid!

Måtte flytte dejen fordi der ikke var plads i skålen ;-)

En tur på vandrutsjebanen


Okay folkens, de andre billeder må i få senere - jeg vil smutte! :) Love ya!

P.S. Der er nu en måned til jeg lander i Aalborg igen!! :)