lørdag den 24. juni 2006

Tortilla Wraps

Ja okay, tortilla wraps er jo ikke ligefrem udpreget dansk - men de smager godt!, så her kommer opskriften! :)

Tortilla Wraps - 20 stks

2 dl mælk
100 g majsmel (ca. 2 dl)
4 æg
1 tsk salt
1/4 dl majsolie

Pisk alle ingredienserne sammen og bag dejen som pandekager.
Hvis du kan multitaske kan du jo kaste dig over at hakke grøntsaget i stumper og stykker (+ bananer, guagemole, salse, creme fraice og hvad du ellers kan finde på :-)) mens tortillaerne er på panden, ellers får du fat i din far, mand, bror eller søn og får dem sat i sving :)

--------------------------------------

--------------------------------------
Yes well, tortilla wraps isn't really danish - but they taste amazing!, so here comes the recipie! :)

Tortilla Wraps - 20 pieces

2 dl milk (0,8 cup)
100 g cornmeal ( about 0,8 cup)
4 eggs
1 teaspoons salt
1/4 dl corn oil (0,8 fl. oz.)

Stir all the ingredients together and bake it like pancakes.

If you are able to multitask you can start cutting and slicing all the vegetables in small pieces (+ bananas, guagemole, salsa, plain unsweetened yougurth and whatever you can find in the frigde :-)) while the totillas is baking, if not, find your dad, husband, brother or son and put them to work :)

2 kommentarer:

  1. Måske skulle jeg lave 'brødet' efter din opskrift i stedet for at købe dem der i poser som smager rædselsfuldt!

    SvarSlet
  2. Det synes jeg da var en god idé - held og lykke med det!

    SvarSlet