lørdag den 17. juni 2006

Hjemmelavet Is // Homemade Ice Cream

En anden ting der er et must at lave er hjemmelavet is - egentligt er jeg ikke selv så meget fan af hjemmelavet is i forholdet til det man kan købe, men det er de fleste og så er det jo bare en sjov ting at kunne, og faktisk rigtig nemt! :)

Is til ca. 6 personer:

½ liter fløde
5 pasturiserede æggeblommer
4 spsk flourmelis
1 spsk vanillie sukker
Fyld (hakket chokolade, mogm's, marcipan, syltetøj, blårbær eller hvad du lige finder på)

- Pisk fløden
- Pisk æggeblommer, flourmelis og vanniellie sukker sammen i en anden skål
- Vend fløden i resten og put fyld I hvis du vil have det :)
- Put isen i en skål eller anden form du synes passe - evt. kan du udhule appelsiner og hælde det der i - det giver fine potions anretninger :)
- Put isen i fryseren og vent et døgns tid
- Tag isen op i god tid før den skal spises - den er hårdere end den is man køber :)

------------------------------

------------------------------

Another thing which is a must to make is homade Ice Cream - actually I'm not a huge fan of that compared to the kind you buy, but most people are and then it's just at fun thing to do, and actually pretty easy! :)

Ice Cream for about 6 persons:

½ liter (2 cups) cream (the milk-kind, 38 %)
5 pasteurized egg yolks
4 tablespoons icing sugar
1 tablespoon vanilla sugar
Fillings (small pieces of chocolate, m&m's, marzipan, danish jam, blueberries or what ever else you like)


- Stir the cream
- Stir the egg yolks, icing sugar and vanilla sugar in another bowl
- Flip the cream into the rest and put fillings in if you want :)
- Put the Ice Cream in a bowl or something else you think fits - you can even emty out oranges and put it in there - that make for nice portions :)
- Put the ice cream in the freezer and wait a day
- Pull ot the ice cream in plenty of time - it's harder than the stuff you buy :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar