Du laver en dej til Mor Klit's boller og mens det hæver blander du følgende i en skål:
2 store revne syrlige æbler
6 spsk sukker
2 spsk kanel
2 spsk vaniliesukker/extrat
Når dejen er færdig med at hæve ruller du den ud på bordet (se billeder) og putter kanel-fyldet på 2/3 dele af dejen. Derefter ruller du den sammen således at den ende uden fyld rulles til sidst. Derefter skærer du "kanel-pølsen" i stykker på ca. 1-´2 cm tykkelse (dette gøres lettest med en brødkniv, men pas på mors køkkenbord!). Stykkerne ligges på en bradepande med ca. 4-5 cm mellemrum, de efterhæver i et kvarter, pensles med mælk og bages efter instruktionerne til bollerne, måske endda lidt korterer :)
------------------------------------
---------------------------------------------
I've been talking so much about these cinnamon rools, so here comes the recipie :)You make a dough for Mommy Klit's buns and while it is rising you mix these things in a bowl:
2 big grated apples (not the sweet kind)
6 tbsp sugar
2 tbsp cinnamon
2 tbsp vanilla(extrat)
Men the dough is done rising you roll it out on the counter (se the pictures) and put the cinnamon-filling on 2/3 og it. Then you roll it so the end without filling goes last. After that you cut the "cinnamon-hotdog" in 1-inch tick pieces (it's easiest to do this with a bread-knife, but watch out for Mommys counter!). Put the pieces on a baking pan with a couple of inches room between them, let them raise another 15 minutes, brush them with milk and bake them a little shorter than the bun recipie calls for :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar